Blå Cirkel Kaffekapsel til Nespresso

Købt i fakta til 15kr for en pakke med 10 kapsler

wp_20160926_002

Der er tale om en lungo variant, og jeg har indstillet min Nespresso Pixie til at lave dem 120ml.

De har valgt at give den 4 af 10 i stærkhed, hvilket er lidt mærkeligt, da det så vidt jeg ved, er den eneste kapsel de har på marked, hvordan skal man så kunne sammenligne?

Normalt når man ser nespresso kapsler er der to forskellige indpakningsmetoder der bruges, individuelt indpakket, og sammenpakket. Disse er sammenpakket, men i helt tæt lukket kapsler. Hvilket gjorde et par af dem i min pakke var meget hårde og lignede nogle der kunne eksplodere hvornår det skulle være. Men af hensyn til miljøet er jeg mest til denne indpakningsmetode, fordi det er væsentligt mindre affald

Der er tale om en forholdsvis sød kaffe, hvor man med det samme ligger mærke til den nøddeagtige sødme, som rammer ens smagssans øjeblikkeligt. Når sødmen aftager bliver den afløst af en let syrlig eftersmag. Men det bliver aldrig for meget, det er lige netop tilpas. Man ender derfor ud med en kaffe, der har en god smag hele vejen igennem, og har en eftersmag, som jeg efterspurgte sidst.

Der er også en helt fantastisk crema på toppen, ikke helt så tyk og fyldig som man kender det fra Espresso, men lige som den skal være på en Lungo.

Jeg er faktisk ikke klar over hvad normalprisen er, men jeg ved at Fakta landet over, i disse dage (28/09-16) har dem på tilbud til 15kr. Hvilket var hvad jeg gav for min pakke. Til den pris kan den anbefales, det er en god måde at få en hurtig og ganske god lungo på.