Min gode ven Martin, sendte mig før påske en lille gave, det viste sig at være kaffe. Den bedste gave af dem alle.

Jeg har aldrig selv været på Bastard Cafeen, men det virker som et sted jeg ville hænge ud hvis jeg havde muligheden. Men da den ligger i København, er det ikke lige muligt for mig.

https://www.facebook.com/BastardCafe/ eller https://bastardcafe.dk/

Kaffen er virkelig god, jeg gik fra den tidligere omtalte Peter Larsen Grå, over til denne, og wow en forskel. En helt verden til forskel.

Kaffen er markant stærkere i smagen, og fylden er rigtig god, uden at blive for meget. Der er ingen bitre eftersmag, blot en behagelig eftersmag af stærk kaffe og mørk chokolade.

Jeg lavede kaffen på mange forskellige metoder for at sikre jeg kom hele vejen rundt, herunder pour over, filter kaffe og stemplekande kaffe.

Dog er det heller ikke en kaffe for alle, fordi jeg serverede den for nogle gæster, og de var ved at kløjs i den, og fandt den meget stærk i smagen. Så er man normalt til en meget mild kaffe, eller laver man bare sin kaffe lidt tynd, skal man nok ikke forsøge med denne.

Dog er det mig bekendt ikke en bønne der kan købes. Men hvis man er i nabolaget, og gerne vil have en kop solid kaffe, til ordentlige penge, vil jeg da klart anbefale denne.