Jeg faldt over denne kapsel i Føtex i dag. Den var stærkt nedsat til kun 15kr. Jeg har aldrig været den store starbucks fan, men tænkte nu ville jeg give den et forsøg.

Sådan ser kassen.

Det første der slår mig er ligheden til de originale nespresso kapsler. Efter lidt research på nettet viser det sig også at de er udviklet i samarbejde med nespresso, og de er derfor også certificeret til at virke med alle maskiner. Det er naturligvis et stort plus.

https://athome.starbucks.com/coffees-by-format/starbucks-by-nespresso/

Kaspslen

Smagen er også der efter. Man kan med det samme smage der er tale om en helt anderledes og kvalitets kaffe.

Kaffen vurderer de selv til en 10 ud af 12 i styrke, og det stemmer godt over ens med min oplevelse, det er en god stærk kaffe. Med masser af smag, og en virkelig lækker eftersmag af mørk chokolade. Der tog jeg også et lækkert stykke chokolade til, og det går bare virkelig godt her til.

Kaffen har en solid smag, som når grænsen til det bitterste man ønsker, men den fald aldrig over og bliver for bitter.

Men den har ikke den runde smag der gør man bare drikker den ene efter den anden. Det er en kaffe man tager en af og nyder til fulde, den er god til desserter da den balancere rigtig godt med noget sødt.

Det er en kaffe jeg sagtens kan anbefale man har en af liggende, men det er en ikke en hverdags espresso, som man bare drikker løs af.