For en lille måned siden skrev Newday coffee til mig, og spurgte om jeg ville prøve smage deres kaffe. Efter at have undersøgt firmaet lidt, sagde jeg ja.

Så jeg har fået tilsendt den kaffe jeg nu skal anmelde. 🙂

Det første jeg tænkte da jeg så produktet er, hvem er det tiltænkt. Er det tiltænkt sådan en som mig, som ejer et utal af kaffemaskiner, og godt kan lide at nørde med kaffen. Det kan jeg ikke forestille mig det er.

Er det tiltænkt dem der normalt drikker instant kaffe, for at de kan få et bedre alternativ?, det kunne det muligvis godt være.

Er det tiltænkt dem som normalt bruger kaffekapsler? Ja, det kunne det også godt være.

Der hvor jeg vil komme til at bruge det fremadrettet er dog et helt andet sted.

Når jeg skal besøge venner og familie der ikke drikker kaffe, og ja sådan nogen har jeg faktisk. Så er det nemt og let lige at have sin egen kaffe med.

Kaffen smager okay, det er ikke sådan man bliver blæst bagover af hvor god den er. Men den er nem og lige til at gå til.

Det tog mig lidt tid at lære at mester den bedste kop. Fordi der ikke står noget om hvor meget vand man skal bruge. Jeg vejede kaffe posen. Kaffen kommer i en lille engangsfilter man putter i koppen. Den vejer 11g. Og ud fra den normale 1 til 17 tankegang, så skal der altså kun bruges små 180ml vand. Det betyder det er ganske små kopper vi får ud af det. Jeg frygter mange tror de får en normal kop ud af det, 330ml, men det gør man altså ikke.

Jeg vil dog sige, jeg er utroligt glad for de har alternativer til en abonnements løsning. Fordi jeg aldrig ville kunne støtte nogen der kun tilbyder abonnements løsninger.

Men prisen er på omkring 5,60kr per kop. Der findes bare så mange bedre alternativer til den pris.

I prøvepakken, som var den jeg modtog, er 2 er hvert slags, så det var ikke nok til at kunne lave en decideret anmeldelse af de enkelte kaffer.

De er bedre end instant kaffe, og gode til at tage med.