Anmeldelse: Mocca Brazil

wp_20161229_22_19_21_pro

Findes der kaffe der er så dårlig, at man hellere vil undvære kaffe. Det er et spørgsmål der ofte deler vandene. Jeg må sige efter at have drukket lidt af denne, at ja, der findes så dårlig kaffe, at jeg ikke vil drikke det. Og jeg opgav, for første gang, at drikke det hele, og smed en halv pose ud. Kaffen er umulig at få til at smage bare det mindst godt, og jeg forsøgte mange måde, pour over, filter, lungo. Stærk, mild. Intet hjalp. Den er så syrlig, at alt kaffe smag forsvinder, og du sidder bare med en absurd sur smag i munden. Det er Nettos helt billige variant, som jeg fik foræret, og selvom man kan spare 5kr per pose i forhold til fx karat, bki osv. Så er det ikke det værd. Ingen bør udsættes for denne kaffe, at den findes i butikken, og at der faktisk er nogen der køber den, skrammer mig sgu. Er du en af dem, der drikker denne, skriv hurtigt til mig, og jeg skal sende dig en prøve pakke, som kan få dine øjne op for hvad kaffe bør smage af.