Jeg har forsøgt mig med en klassiske i mange danske hjem, nemlig Peter Larsen grå https://www.peterlarsenkaffe.dk/

Gode Gamle Blanding 66

Den er i en helt anden liga end alt det kaffe jeg normalt drikker.

Men da jeg var ved at løbe tør for hele bønner og havde fået denne for en tid siden, tænkte jeg. Det skal jeg da lige prøve.

Mit første indtryk var klart, at det næsten var udrikkeligt, jeg var meget tæt på at holde det ud og give op. Men jeg kæmpede mig igennem de første par kopper, og derefter begyndte den klart at vokse på mig. Det er nok fordi jeg er normalt til at drikke noget bedre kaffe. Men efter et par dage med denne med som min primære kaffe, er den faktisk helt okay.

Det er en fin nok kaffe, til at drikke på hjemme kontoret, men hvis man vil nyde en kop kaffe i ro og mag, er det ikke denne man skal søge mod. Det er den slet ikke god nok til.

Jeg vil til en hver tid anbefale en hel række andre kaffer over denne, men for at være fair, findes der også en lang række der er væsentligt dårligere.

Skal du have en kaffe du kan drikke i spandevis kan det sagtens være denne, skal du have en kaffe du kan nyde, skal det ikke være denne.