Nespresso  Limited Editions Duo Pack

Jeg har den sidste tid gået og prøvet disse to nye nespressoer, den ene i kategori 5 og den 10. Så der er en tydelig forskel på dem denne gang. Prisen er ganske fair, 78kr for begge.

 

Men lad os se nærmere på dem.

Arabica Ethiopia Harrar:

En rigtig god espresso, som er fint blød i sin smag, som giver en lækker eftersmag af friske frugter. Det er som om at cremaen er lidt tynd på denne espresso, den er væsentligt mindre end end anden i denne pakke. Derfor er den klart bedst i en mælkedrik hvor cremaen ikke er så vigtig. Men smagen fejler som sagt ikke noget. Det særlige ved denne er at den er 100% arabica hvor den anden også har rabusta i sig. Men den er ganske god, og har en helt særlig frisk smag, så jeg giver den gerne min anbefaling.

Robusta Uganda:

En lækker rabusta espresso her, en virkelig undervurderet espresso varrient. Den er svær at mester, men når den rammes som her, er det virkelig godt. Den er stærk, og har en meget karakteristisk eftersmag af stærk kaffe. Det er klart, det er ikke en espresso for alle, da den har en stærk syrlig smag, som ikke er noget for alle. Men som modstykke til en dessert eller noget andet sødt er den virkelige spot on. Det er en af de bedste nespressoer jeg har smagt til nespressoen. Men den er ikke så god til mælkedrikke da smagen er så kraftig at den overskygger alt anden smag.

Det er en rigtig god blanding af espressoer her, hvor får noget til en hver smag, og en der er særligt god til mælkedrikke og en der er særlig god alene. Er man til espressoer, bør man smage disse. Nespresso har igen ramt plet med deres limited editions.