Anmeldelse: BELLAROM Palermo Espresso Nespresso Kapsel

Bellarom Palermo Espresso Nespresso kapsel - anmeldt af kongenafkaffe.dk

Dette er styrke 5 af 10, på deres egen skala. Men jeg synes godt nok den er meget tynd og næsten helt uden den velkendte smag espresso smag. Jeg har fået et espresso skud på 40ml,som de selv anbefaler, men det er en trist omgang, og bruger man den i en mælkedrik, smager den af endnu mindre. Det er desværre en kedelig og tom omgang. Jeg havde virkelig håbet og troede på mere, da den sidste espresso jeg anmeldte var lidl var langt bedre. Det er svært for mig at se hvor man kan bruge denne espresso, og til hvad, når nu der findes så mange andre der er bedre. Jeg forsøgte mig også med en americano, men det blev den bestemt ikke bedre af, så smage den af endnu mindre.
Cremaen der kommer på toppen, er heller ikke særligt, den er tynd og forsvinder nærmest inden man kan nå at drikke den.
Så konklusionen må være, at i bør kikke andre veje efter en ordentlig kop espresso.