Anmeldelse: Black Coffee Kilimanjaro

Black Coffee Kilimanjaro Single Estate - anmeldt af kongenafkaffe.dk

Jeg har den sidste uges tid drukket denne fine filter kaffe, som jeg fandt på tilbud i netto. Den har en langt mildere smag, end man skulle forvente af en kaffe fra et firma der hedder black coffee. Jeg har udelukkende drukket den som filter kaffe, og altså ikke forsøgt mig med stemple eller pour over.
Men det har jeg af den grund, at jeg synes den er rigtig god som filter kaffe, og ikke fandt det nødvendigt at prøve andre metoder, da jeg mente jeg havde fundet den, hvor kaffen kom til sin ret.
Kaffen er meget blød i sin smag, men efterlader stadig en lang eftersmag, som rammer alle tangenter i smagspaletten. Den har en hint af nødder i sin eftersmag, men det bliver aldrig overvældende. Der er kun en fjern snert af syrlighed, og der er langt mere fokus på den bløde og runde smage. Den er perfekt til aftenskaffen.
Jeg er faktisk ikke helt klar over hvad normal prisen er, men jeg fandt min pose på 350g til 25kr, og til den pris skulle jeg have købt nogle flere, fordi den er det hele værd, og mere til.