Anmeldelse: Dolce Gusto Americano

Dolce Gusto Americano kapselkaffe anmeldt af Kongen af Kaffe

Da jeg i tidernes morgen købte min første kapselmaskine var det en Dolce Gusto, valget var dengang nemt, fordi det var den eneste mainstream maskine.

Så den tog jeg, og med hjem købte jeg et par pakker af Americanoen. Jeg kunne lide den, den gang, og det kan jeg stadig.

Den smager ikke som en Americano som den man laver selv, eller får på en cafe. Men hvorfor ville jeg også forvente det, alt kaffen løber igennem kapslen, og hele ideen med en Americano er jo en espresso med vand.

Derfor er navnet også noget misvisende.

Men det ændrer ikke på, at det er en god rund kaffe, en kaffe som også får et godt lag crema, som får den til at virke lidt ekstra indbydende. Den er tilpas mild til at kunne drikkes både tideligt om morgenen og sent om aftenen.

Men samtidig er den ikke så mild, at den mister sin kant og smag. Der er ingen syrlighed at spore, men blot en fin afrundet aroma.

Denne kapsel er min go-to kaffe, hvis jeg skal have en hurtig kop, prisen er den samme nu, som for 8år siden da jeg fik min maskine, ca. de 45kr for 16 kapsler.

Har man en Dolce Gusto maskine, har man sikkert smagt denne kaffe, har man ikke det, er det bare ud og få den hjem på lager.