Så er jeg tilbage med endnu en anmeldelse, i må undskyld ventetiden. Her kunne jeg komme med et hav af undskyldning, men det gider jeg ikke. Jeg vil her i mit comeback anmelde en nespresso kapsel, som i sagens natur er til en nespressomaskine.

Det første der slår mig da jeg åbner pakken er din skarpe gule farve af kapslen, og at de ikke er af metal, hvilket jeg umiddelbart er glad for, da det ikke er særligt godt for miljøet. Og for en god ordensskyld skal det siges, at hvis i har affaldssortering der hvor i bor, skal kapsler, både metal og plastisk, sorteres sammen med alt andet plastisk og metal.

Det første der slår mig da jeg åbner pakken er din skarpe gule farve af kapslen, og at de ikke er af metal, hvilket jeg umiddelbart er glad for, da det ikke er særligt godt for miljøet. Og for en god ordensskyld skal det siges, at hvis i har affaldssortering der hvor i bor, skal kapsler, både metal og plastisk, sorteres sammen med alt andet plastisk og metal.

Kaffen er meget mild, alt for mild faktisk. Det er svært som sådan at sætte mange ord på kaffen, da den er så udvandet. Men der er en lille eftersmag, som er sød. Den har den klassiske frugt eftersmag, men den er meget hurtigt væk. Jeg har prøvet halvdelen af pakken nu, og på forskellige indstillinger, den er bare meget tynd i smagen. Hvilket er trist, da jeg virkelig gerne vil kunne lide denne kaffe, da jeg længe har haft en forkærlighed for Lavazza.

Jeg tænkte, er det mon fordi jeg har drukket en masse andet kaffe denne dag, så jeg ventede en dag mere, og prøvede så at smage den igen, lige fra morgenstunden.

Jeg må sige dommen er den samme, det er en ufattelig let kaffe, som ikke giver nogen eftersmag, eller giver en lyst til at sidde og nyde den, fordi den er væk hurtigere end man når at drikke den. Prisen er normalt omkring de 30kr for 10 kapsler og til den pris kan man finde rigtig mange andre, der er bedre på alle punkter.

https://www.lavazza.dk/da/kaffe/kompatible-kapsler/leggero.html

Hvis i vil vide mere, men hvem vil det, kan i læse på deres egen side om kaffen.