L`OR Ristretto

Det der tiltaler mig ved L`OR er at de kan købes over alt, og at de skriger høj kvalitet. Derfor vender jeg nu tilbage til at prøve dem. Prismæssigt ligger de lige under de originale, nemlig omkring 25kr for 10 kapsler.

Rent miljømæssigt er jeg ikke så glad for de er lavet i aluminium uden en rigtig god genanvendelsesplan.

Men nu til det vigtigste, smagen. Den har en god smag, en stærk smag som man forventer ved en ristretto. Den er en smule syrlig i sin eftersmag. L`OR giver desværre ikke så mange informationer om hvor kaffen stammer fra eller hvilken variant det er. Men der er tale om en arabica blanding fra syd america og afrika, det der får mig til at sige det er den syrlige smag og den lidt nøddeagtige smag. Cremaen er desværre ikke så tyk og fyldig som jeg gerne vil have den.

Det er klart man skal kunne lide disse meget stærke espressoer før man vil nyde denne, men jeg mener bestemt at de har deres brug. Jeg har også lavet forskellige varme mælkedrikke. Her gør den sig rigtig godt, den giver en rigtig god smag, som går godt i spænd med mælken, uden at overskygge den. Så her kan den også godt bruges.

Sidst har jeg også lavet et par cafe latte ice, men i den kolde mælk smager den syrlige eftersmag desværre lidt for meget igennem.

Så til sidst sidder jeg med et spørgsmål omkring, er den pengene værd. Og ja, det synes jeg. Den er bedre end de billigste, men den er på den anden side heller ikke helt så god som de originale.

Der findes varianter som de kun sælger på deres egen side, https://www.lorespresso.com/da-dk/ hvilket godt kan virke lidt mærkeligt siden et af deres argumenter er de er mere tilgængelige.