Velkommen til Milano Nespresso kapsel

Jeg har købt disse kapsler i Rema 1000, og tror det er ”deres” mærke.

Jeg tror ikke de forhandles andre steder. Denne vurderer de selv 3 af 5 i styrke. Og det er da heller ikke en fordi den er synderligt stærk.

Værd at bemærke er også at man ikke får en espresso, ud af maskinen, men en rissetto, som er noget mindre. Jo, jo man kan da trykke to gange på knappen, men er det virkeligt meningen. Nej, det er det jo ikke. De har fejl oplyst os, eller lavet kapslen forkert.

Nå, men hvad så med den kaffe man får ud af maskinen, er den god. Ja, det synes jeg. Den er ikke så stærk som man normalt ser en rissetto være, men den er god cremet og mild i sin smag.

Den har en eftersmag af lidt mørkchokolade, men en rigtig god eftersmag. Den gør sig også rigtig godt i mælkedrikke, men her vil jeg i de fleste tilfælde anbefale man bruger 2 kapsler. Men til en pris af, 15kr for 10, er det også til at over leve.

Men det er en rissetto hvor alle kan være med, den er ikke forstærk, så nye rissetto drikker kan være med, uden at få brændt deres smagsløg af, men den er heller ikke så mild, at vante rissetto drikkere føler sig snydt.

Det er helt klart en jeg vil kunne finde på at købe igen, og servere for gæster der ikke normalt drikker den form for kaffe.

Men de skylder os at oplyse at der kun kommer 25-30ml kaffe og ikke 40-45ml. Det er altså en væsentlig forskel.