Anmeldelse: Nespresso Indriya from India

Jeg har haft min Nespresso Pixie i knap halvandet år nu, og har først nu haft muligheden for rigtigt at smage og teste nespresso egen kapsler, det har jeg fordi de har åbnet en pop-up shop i Salling, i Aalborg, som giver mig muligheden for at købe dem, uden at skulle købe rigtig mange, eller betale en dyr porto.
Jeg købte derfor to forskellige slags, til at starte med. Og det første der slog mig da jeg lavede en espresso af denne kapsel er hvor god den var, hvor fyldig en crema den har. Jeg har endnu ikke oplevede en kopi kapsel der kommer i nærheden af denne kvalitet. Smagen er intens, men med en sødme som rammer perfekt som eftersmag. Det opnår de fordi de ikke er bange for at tilføje en lille smule rubusta kaffe, i blandingen. Der er desværre kommet en ide i kaffeverden, om at rubusta bønnen er djævlen selv, og at den intet kan bruges til. Det modbeviser denne kapsel, og jeg ville ønske andre ville tage det til sig. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg fremad rettet som udgangspunkt vil bruge de orginale kapsler, fordi de er bare rigtig meget bedre. Kvaliteten man opnår her, når næsten den man kan opnå med en espresso maskine. Det er uden tvivl, den bedste kapsel jeg har smagt på min nespresso, og jeg kan næsten ikke vente på at give mig i kast med den anden kapsel jeg har på lager.
Prisen er heller ikke urimelig, 36kr for 10kapsler, det er samme prisleje som Peter Larsen, BKI og cirkel kaffe har valgt at ligge deres. Derfor hvis man har muligheden for at få fingerne i denne kapsel, synes jeg bestemt at i skal give den en chance.