Nespresso Kazaar

Dette er, så vidt jeg ved, den stærkeste af nespresso espressoer, og det kan smages, det er en meget mørk ristning, som giver en meget kraftig smag.

Det særlige ved denne er dog, at man har blandet Robusta og Arabica, for at opnå den ekstra styrke. Og det kan smages, jeg er stor tilhænger af man bruger robusta hvor det giver mening, den har desværre fået et dårligt ry, og derfor holder mange firmaer sig fra den, fordi de ikke vil stå ved de gode egenskaber og er bange for den bliver fravalgt hvis forbrugeren finder ud af det.

Men fordi den er så intens i sin espresso smag, forbliver noterne af andet i det minimale, og det er svært at smage, men der er lidt en note af peper, men det gør ikke noget, fordi det er en gennemført en intensitet at det bare smager rigtig godt.

Jeg prøvede den også i en Cafe Latte ice, og der var den også rigtig god, fordi den stærke smag kommer godt igennem, og man får en tilpas kaffe smag, uden at skulle lave et double shot.

Derfor har vi her med en espresso at gøre, som er i den absolut stærke og mørke ende, men i en høj høj klasse. Det er tydeligt bønnerne er af den bedste kvalitet, og den ikke er så mørk blot for at skjule dårlige bønner, som man desværre ofte ser.

Derfor kan denne ikke anbefales nok. Jeg har i den seneste tid lagt mærke til en trend i mit lille kaffekøkken, og det er at Nespresso egenkapsler efterhånden har overtaget alle kopierne.

Det har de fordi de ganske simpelt er bedre, de koster en lille smule mere, hvertfald i forhold til de billigste, men de er desværre lidt svære at få fat i, der er kun et sted i Nordjylland de sælger dem, ellers er det på nettet. Men det er hele den ekstra indsatsværd.

Endnu et plet skud fra Nespresso.