Anmeldelse: Peter Larsen no. 8 Kaffekapsel til Nespresso

instagramcapture_7a632f24-12e9-4ab8-ba0f-441e375c3f8b

Peter Larsen no. 8 er en espresso kapsel, med økologisk kaffe. De skriver på deres egen hjemmeside at den har en let syrlig smag. Hvilket bestemt ikke er rigtigt, den har en meget syrligsmag, og den frygteftersmag de snakker om, bliver totalt overskygget. Hvis andet er meningen, har de totalt slået fejl. Men den kaffe man ender ud med, er meget kraftig i sin smag. Det er i sig selv ikke nogen dårlig ting, men det gør at den som single shot espresso, ikke vil falde i alle smag. Jeg begyndte hurtigt at finde alternativer til den, i det format. Men hvis man laver et double shot ud af den, så fald meget af den syrlig smag væk, og man får en langt blødere og drikbar espresso. Her kommer den virkeligt i sit es, når man for lavet den lidt længere, mine double shots af denne endte på 80ml.

Jeg forsøgte mig også med at lave en Cafe latte med denne espresso, og det blev for så vidt også ganske godt, fordi den meget stærke smag bliver druknet i mælkens bløde smag. Men fordi den er så syrlig smager man stadig kaffen, sådan som jeg personligt bedst kan lide det.

Ligeledes fik jeg smagt en Americano lavet på denne espresso. Men den smagte til gengæld ikke af ret meget. Den fik hurtigt en meget udvandet smag. Så til det durer den ikke.

Der er det særlige ved Peter Larsens kapsler, de er lavet af sukkerrør, så de kan smide lige i komposten, og det er et stort plus i min verden!

Men leder man efter en kaffe der er god i double shots, eller til mælkebaseret drikke, kan den sagtes anbefales, og hele økologi og kompost konceptet er virkelig godt! Men normal prisen på små 40kr kassen er alt for høj. Fang den på tilbud og smag selv.