Tassimo – Gevalia Ebony

Jeg har en tassimo Fidelia T42, som jeg naturligvis også bruger en gang i mellem, så da jeg endeligt fandt nogle kapsler på tilbud, slog jeg til. Det drejer sig i første omgang om Gevalias Ebony, som er en meget mørk ristet kaffe, som er utrolig syrlig i sin smag. De kalder den selv, en af det stærkeste de laver, og den er da også meget kraftig i sin kaffesmag, men jeg kan alligevel ikke undgå at tænke, den syrlige smag totalt overskygger den kraftige kaffesmag. Det er sikkert meningen, men det skriver de bare ikke selv nogle steder. Når jeg laver en normal kop, får jeg 205ml, men i den størrelse er den så syrlig jeg næsten ikke kan drikke den uden at søde den lidt. Men jeg har flere gange kørt lidt mere vand igennem, 50ml, også bliver det en helt anden og langt bedre kop kaffe, den syrlige smag er meget aftaget og nu er den ligefrem drikkelig.
Det er ikke en kaffe jeg vil købe igen, uanset pris, fordi den er simpelthen for syrlig til min smag. Så er man til de ekstremt syrlige kaffer, kan man sikkert godt lide denne, men værdsætter man, ligesom mig, kaffesmagen højere, skal man altså ikke gå efter denne.