Anmeldelse: Zoégas SKÅNEROST Dolce Gusto

wp_20161020_003

Gode gamle, Dolce Gusto, det var min første kapselmaskine, og mit første skridt ind i den vidunderlige verden der er verden af kaffe. Min maskine har efterhånden en del år på bagen, faktisk er den fra 2010, hvor jeg gav den til mig selv i gave, efter at have klaret endnu et semester på universitet. Det drejer sig om den gamle Piccolo, med manual sluk. Men når man passer ordentligt på den, og rengør den jævnligt, så holder den i mange år.

 

Der er i denne kaffekapsel tale om en ”normal” kop kaffe. Hvilket er brugbart når man kun lige har tid, eller lyst (men hvem har kun lyst til en kop kaffe), til en kop kaffe. Jeg finder det hvert fald noget nemmer at lave sådan en kapsel, hvis jeg skal have en hurtig kop kaffe om morgen, eller hvis jeg er sent på den.

Jeg synes denne kapsel, er rigtig god. Det er faktisk min favorit til Gustoen, har dog ikke prøvet dem alle. Den har en tilpas kraftig smag, med en lidt bitter eftersmag, men aldrig for syrlig. Det er naturligvis vigtig man rammer de 200ml, som der er oplyst på pakken, fordi hvis man bruger for lidt bliver den meget kraftig i smagen, og meget syrlig. Ved for meget, bliver den udvandet. Men den rammer lige netop, plet, i forhold til mine smagsløg.

Da det er en god solid sort kop kaffe, er der ikke så mange drikke man kan bruge den i, så der er vidst ikke så meget mere at sige end, hvis du er på udkik efter en god kop kaffe, er dette et rigtig godt sted at starte.