Gran Selezione

wp_20161212_003
Jeg faldt over denne filterkaffe, en formallet bønne, som ellers ikke er noget jeg normalt køber. Men til 15kr for en pose, kunne jeg ikke dy mig. I sær fordi jeg har haft en meget positiv oplevelse med deres hele bønner.
Dette var også en positiv oplevelse, men fordi jeg blev syg, kort efter jeg havde åbnede posen, tog det mig hele 14 dage at komme de 340g kaffe til livs. Og den holder sig ikke ret godt, efter den første uge, begyndte den hurtigt at blive bitter, og mindste det der gjorde den noget særligt. Det er måske derfor de har valgt at putte kun 340g i posen, fordi de ved det, men hvis man planlægger at have den til at stå længe, er det ikke denne kaffe man skal drikke. Jeg behøves ved ikke at sige, jeg godt ved hvordan man bedst opbevare sin kaffe.
Kaffen har en kraftig smag, med gode noter af mørkchokolade, som giver en helt fantastisk eftersmag, god og blød. Jeg prøvede kaffen både i moccamasteren og som pour over.
Normal prisen er 50kr for posen, og det er for meget. Fordi til den pris kan må få bedre hele bønner, men render man over en pose til 25kr eller der under, vil jeg gerne anbefale man giver den et forsøg.