Silvercrest spoon scale

Jeg fik i julegave her i 2017, en såkaldt Silvercrest spoon scale, altså en en ske med indbygget vægt. Det er ikke en decideret kaffeske, men den kan bruges til at måle kaffe med, og det er naturligvis hvad jeg har gjort.

Ske kan måle ned til 10ende del af et gram. Det gør den vildt præcis, sådan som jeg kan lide det. Men det gør også at den er virkelig svær at holde den så stille at den kan måle. Man skal stå mussestille, så jeg gør det at jeg ligger skeen på mit køkken bord når jeg skal finde ud af hvor meget jeg har i. Det virker rigtig godt til gengæld.

I øvrigt kan hele hovedet tages af og vaskes op, og kan klare opvaskemaskine hvis man har sådan en sag.

Jeg er overbevist om at jeg fremadrettet nok skal blive rigtig glad for den, og det at måle kaffe til espresso fx bliver meget nemmere. Endnu en kaffe julegave som jeg bliver rigtig glad for i det lange løb.

mde