Jeg er kommet lidt bagud med mine opdateringer. Så jeg har besluttet jeg vil  prøve et nyt format.
Jeg vil kort skrive lidt om hvad jeg har drukket af kaffe den seneste tid, og om jeg har opdaget noget nyt og spænende.

Jeg har den seneste tid drukket denne espresso bønne som min kæreste havde med hjem fra Amsterdam. Den er virkelig god og meget frugtig i smagen.

Jeg har forsøgt den i flere forskellige udgaver, jeg købte for noget tid siden nogen “fyld selv kapsler” til min nespresso, men de virker bare ikke ret godt, uanset hvordan de fyldes bliver kaffen meget udvandet og tynd. Det gjorde sig desværre og gældende her. Derfor er jeg glad for nu ejer en stor mokka kande også, så jeg har 2,4 og 8 kopper udgaverne, så jeg kan lave kaffen som den fortjener det.

I denne kaffekande bliver kaffen tilgengæld rigtig god og stærk. Mokkakanden giver nemlig en unik smag, som man ikke rigtigt kan sammenligne med andet. Den er god til at få de sødenotater ud af kaffen, på en måde som filter kaffe bare ikke kan. Men den bibeholder stadig den stærke og mere markante smag man kender fra espresso. Men det kommer rigtig meget an på om man har en gode bønne, fordi har man ikke det, bliver kaffen derefter. Har man ikke en mokkakande, kan jeg kun anbefale man får sig en. Det giver en fantastisk kaffe, og processen giver en ro i kroppen.

Men denne pose er tom, så jeg drikker helt sikkert noget andet den kommende tid.